Prednosti

Skrbimo za zadovoljstvo vsakega posameznika.

Dostopnost in hitra odzivnost

Smo dinamičen računovodski servis, ki razume potrebe sodobnih podjetij in spremlja vizijo njihovega poslovanja. S strankami gradimo zaupanje in dolgoročno partnerstvo, kar dosegamo s stalnim izobraževanjem, zanesljivostjo in strokovnim delom. Računovodske storitve opravljamo kvalitetno, zanesljivo, v dogovorjenih rokih. S sodobnimi informacijskimi rešitvami zagotavljamo hitro in učinkovito posredovanje informacij.

ZAHTEVAJTE PONUDBO!

POŠLJI

Individualen pristop

Pri svojem delu se Vam skušamo kar najbolj prilagoditi in se čim bolj počutiti kot del Vašega podjetja. Pri tem zagotavljamo popolno varnost in tajnost podatkov. Naša prednost je, da se s poudarjeno skrbjo za stranke  poglobimo v posebnosti poslovanja vsakega podjetja posebej in se zanj tudi osebno zavzamemo. Vsaki naši stranki tako zagotavljamo hitro odzivnost, oseben pristop in sodoben način poslovanja.V 20 letih je naše podjetje pridobilo številne naročnike storitev v praktično vseh branžah gospodarstva. Zato lahko na podlagi dobrih praks marsikdo pridobi mnenje glede mnogih vprašanj, ki zanimajo podjetnike. Med našimi naročniki so trgovci na debelo in drobno, gradbeniki, čistilci, farmacevti, zdravniki, fizioterapevti, hotelirji, založniki, posredniki z nepremičninami, vrtnarji, pleskarji, študentski servis, radijska postaja, arhitekti, odvetniki…., ki imajo od enega do 350 zaposlenih delavcev.

Optimizacija vašega poslovanja

Vsaki stranki se posvetimo in ji pomagamo do optimalnih odločitev in storitev. Vodilo nam je kvaliteta, zato zagotavljamo profesionalen pristop in sodelovanje, ki temelji na strokovnosti in zaupanju. Želimo zadovoljevati stranke, ki jim lahko nudimo kompleten davčno - računovodski servis. Velik poudarek zato dajemo davčnemu in računovodskemu svetovanju, pa tudi usmerjanju strank v smeri boljše optimizacije davčne bilance in iskanja najugodnejših načinov poslovanja. Tekom leta načrtujemo in izvajamo strategije, ki izboljšujejo donosnost in znižujejo davčne obveznosti na minimum. V okviru sodelovanja preverimo delovanje računovodske službe in predlagamo rešitve in izboljšave.

Pustite sporočilo in
vam bomo odgovorili.

Pošlji sporočilo

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Naša ekipa vam bo v najkrajšem možnem času poskusila odgovoriti na vaše poslano vprašanje.

V redu
Pošljite povpraševanje