Storitve

Za vas prilagodimo različne možnosti sodelovanja.

KNJIŽENJE

 

Za vas poskrbimo z vodenjem glavne knjige, beleženjem vseh poslovnih dogodkov, pripravo analitičnih evidenc ...

Predvsem bomo obdelali (knjižili) naročnikovo dokumentacijo in izdelali vse potrebne obračune. Po obdelavi so vedno na voljo različna poročila, ki so vezana na preteklo poslovanje.ZAHTEVAJTE PONUDBO!

POŠLJI

SVETOVANJE O DAVKIH

 

Svetujemo vam, aktivno sodelujemo pri pregledih ...

Davčne svetovalke in svetovalci vam pomagamo optimizirati obdavčitev vašega poslovanja. To pomeni, da skupaj pregledamo vaše poslovanje, poiščemo ter odpravimo napake, nato pa poiščemo in uveljavimo dodatne zakonsko dovoljene možnosti za optimizacijo davka. Svetujemo in opozarjamo vas na možne davčne nepravilnosti pri posameznih poslovnih potezah, namesto vas komuniciramo z davčnimi organi ter vas zastopamo v davčnih postopkih.RAČUNOVODSKO SVETOVANJE

 

Pripravimo vse potrebno, svetujemo, oddamo, obveščamo ...


Računovodja mesečno natančno zapisuje podatke o poslovanju podjetja, zato lahko kadar koli na vašo željo iz teh podatkov pripravi računovodska poročila oziroma pomembne informacije o zdravju podjetja ter o potencialnih nevarnostih, na katere lahko naletite v prihodnosti.
DAVČNO SVETOVANJE

 

Davčno svetovanje se pojavlja na vseh nivojih in področjih podjetja.

Davčne svetovalke in svetovalci vam pomagamo optimizirati obdavčitev vašega poslovanja. To pomeni, da skupaj pregledamo vaše poslovanje, poiščemo ter odpravimo napake, nato pa poiščemo in uveljavimo dodatne zakonsko dovoljene možnosti za optimizacijo davka. Svetujemo in opozarjamo vas na možne davčne nepravilnosti pri posameznih poslovnih potezah, namesto vas komuniciramo z davčnimi organi ter vas zastopamo v davčnih postopkih.
Pustite sporočilo in
vam bomo odgovorili.

Pošlji sporočilo

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Naša ekipa vam bo v najkrajšem možnem času poskusila odgovoriti na vaše poslano vprašanje.

V redu
Pošljite povpraševanje